Plastikbloggen
 
 

 

DEODORANTER


Som alla andra produkter finns det även här många deos att välja emellan. Kan det vara bra att ha så många valmöjligheter kan man undra?! Ofta kan man inte låta bli och provar gärna något nytt som man ser reklam för eller någon produkt som det pratas om. Men det är inte alltid priset som avgör hur bra en deoprodukt är.

Om jag ska prata utifrån mig själv som är kritisk mot all reklam som försöker påtvinga oss alla olika varianter av deodoranter, så tycker jag man bör testa, känna själv för att bedöma produkten ordentligt.

Mitt tips här är i första hand att börja med Absolut torr som finns att köpa på apoteket, om man har besvär med svett under armarna. Sedan är det alltid bra att ha en deo i handväskan vilket kan behövas ofta speciellt under stressiga dagar. Mitt tips här är Barnängens deo som är billig och bra men som kanske behöver användas mer än 1 gång om dagen. En väldigt bra deo som fler och fler upptäckt och som verkligen fungerar är Aloe Veras Ever-Shield deo vilken dock inte finns att köpa överallt, men Plastikhuset kan skaffa den åt dig.

 

bild deomärken