Plastikbloggen
 
 

 

HUDFÖRYNGRING

Krämer som innehåller A-vitaminsyra och kombineras med hyaluronsyrekrämer (samma substans som finns i fillers) kan sakta men säkert föryngra huden.

Dessa krämer rekommenderas starkt för kvinnor över 30 år som börjar få rynkor eller har fått det. Det är en bra medicinsk kräm som slätar hyn och dessutom föryngrar den. Många kan välja att göra botox eller fillers som en snabb effekt men varför inte börja med denna kräm som sakta bygger om huden och föryngrar den. Lämplig att behandla är ex. solskadad hud, hud med nedsatt elasticitet, grovporig hud, ytliga rynkor, pigmentstörningar, lätt åldrad samt "ofräsch hud".

Tester visar på en föryngring av huden upp till 5-10 år, i enstaka fall mer och det normala åldrandet i huden kan avsevärt förbättras! Krämerna påverkar tillväxt av hudceller, stimulerar nybildning av kollagen och bindväv i djupare delar av huden samt korrigerar pigmentstörningar. Alla hudtyper är lämpliga med ett individuellt program för varje person. Behandlingen kan kombineras med microdermabrasio eller kemisk peeling av huden för bästa resultat. För mer ingående information om detta kan du läsa mer om på denna länk - www.plastikhuset.se/hudvard

 

bild krämer hudföryngring