Plastikbloggen
 
 

 

Välkommen till plastikbloggen

Min blogg är till för Dig,kvinna som man, ung som gammal, som har frågor om plastikkirurgi och vill ha enkla svar på frågor som hur plastikkirurgiska ingrepp går till samt vad det är för slags operationer m.m. Här kan Du få tips, förslag, pris samt ärliga svar om det mesta.

Jag kommer också att ge tips och råd om bl. a skönhetsprodukter, alltifrån deo till sminkrengöring såsom Aloe vera, samt medicinska metoder ex. mot rynkor, viktproblem, hårbortttagning och mycket mer.

Via länken "fråga kirurgen" får du hjälp med svar på medicinska frågor av/i samarbete med en professionell läkare/plastikkirurg. Till min hjälp har jag där Dr. Pär Danielsson vid Plastikhuset i Linköping. Varför väljer jag då just denna klinik, Plastikhuset. Jo, då jag har ett starkt intresse för skönhet samt plastikkirurgi vill jag hjälpa människor som gör detta val, jag vill komma med de bästa tips om var och hur. Som vi alla vet så finns det en stor konkurrens i vårt moderna samhälle, och det är oftast ett svårt beslut att veta vilken klinik man ska välja, faktorer som pris, lyckad operation kan bli frustrerande. Man vill att det ska vara värt mödan, den tid man lägger ner samt pengarna man lägger ut. Där har jag 100% förtroende för Dr. Danielsson samt hans kollegor, som jag med gott samvete kan rekommendera. Pär är en ärlig doktor som tar väl hand om sina patienter, vill sina patienters bästa och får dem att känna att de går hem med en lyckad och prisvärd operation.

Via länken" se mina behandlingar" visar jag lite bilder på mindre behandlingar som jag själv gjort och projekt jag själv har satt upp för mig själv.
På länkarna ovan kommer det att publiceras artiklar, bilder och synpunkter i de olika ämnen. Du är välkommen att ge respons eller ämnen som du önskar ta upp genom att maila mig på adressen till höger,

VÄLKOMMEN.

 

bild Sunay

Mitt namn är Sunay. Jag har en akademisk utbildning som beteendevetare, men har stort intresse för plastikkirurgi och skönhetsvård.

Kontakta mig för tips, frågor, kommentarer på sunay@plastikbloggen.se